unsupported

 

ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА

с Иво Беров

5773 Посещения

Аз истински малоумник ли съм, или напротив - малоумник истински съм аз.

Интересни Времена

Аз истински малоумник ли съм, или напротив – малоумник истински съм аз.

 

Тест за проверка на умственото, психофизичното, парапсихлогичното, деменционалното, трансцеденталното и повсеместното малоумие на съвкупното природонаселение и неговите широки простонародни маси във връзка със случая „ Венета Марковска „.

 

Моля прочетете твърденията по-долу и подчертайте с кръгче, квадратче  или някоя друга геометрична или пък семиотична фигура онези от тях, които смятате за верни. Ако не знаете кои твърдения са верни, задраскайте ги с кръстче, квадратче, или друга геометричнd или семиотична фигура.

Вижте отговорите в края на теста за да разберете равнището, дълбочината, размера, произхода и обхвата на вашето малоумие, както и последиците от него.

 Първи въпрос :  - Парламентарната група на ГЕРБ предложи Венета Марковска за конституционен съдия, а депутатите на БСП и ДПС подкрепиха това предложение защото :

1.     Искра Фидосова е независим и обаятелен политик, способен да взема самостоятелни решения без знанието и одобрението на Бойко Борисов.

2.      От ГЕРБ, БСП и ДПС подкрепиха Марковска без користни уговорки, защото се обединиха в името на националните интереси.

3.     Нито депутатите предложили Марковска за конституционен съдия, нито Искра Фидосова не са подозирали, че тя е забъркана в скритни далавери и обвързаности.

Втори въпрос : - Бойко Борисов намекна на съдия Венета Марковска да се откаже от мерака си за конституционен съдия не защото го заплашиха с допълнителен доклад за България от Европейска Комисия, а защото :

1.     Е образован и почтен човек, който нищичко не е знаелза потайните обвързаности на Марковска.

2.     Защото е образован и почтен премиер, който по никакъв начин не е искал да пробута свой човек в конституционния съд.

3.      Защото е образован и почтен човек с чисто минало, който въобще не се страхува, че срещу него може да бъде повдигнато прокурорски разследване по различни поводи / охранителната дейност в миналото, фабрика за производство на цигари-менте в съдружие с Румен Николов- Пашата, съмнителни връзки със сръбски мафиоти, убийството на Тодор Димов - Чакъра, случаят Мишо Бирата и внезапната му смърт, случаят с Мирослава и тайнственото самоубийство на похитителя й/

4.     Защото Бойко Борисов е образован и почтен човек, който не държи Конституционния съд да гласува за избирането на безопасен и безобиден прокурор, а напротив – държи новият прокурор да бъде силен, волеви и готов да разследва дори премиера, ако законът го задължи

 

Трети въпрос : - Около случая с Венета Марковска се вдигна такъв голям шум не заради Европейската комисия, а защото :

1.     Защото Марковска е изключение, иначе Бойко Борисов назначава на ръководни длъжности само образовани, умни и почтени хора с истински дипломи.

2.     Защото в България има съвестни, независими и почтени журналисти, които повлияха върху общественото мнение.

3.     Защото в България има осъзнато и просветено обществено мнение.

 

     Четвърти въпрос : Прокурорът Борис Велчев отначало не спомена нищо за разследването на свързания с Венета Марковска Георги Георгиев, а пък след това изведнъж оповести за това разследване не за да спаси положението и за да угоди на Бойко Борисов, а защото :

1.     Ми просто защото първо е забравил, а пък след това си е припомнил, човекът.

2.     Преценил е, че така е по-добре за националните интереси.

 

Отговори на теста :

-         Ако сте заградили който и да е отговор с каквато и да било геометрична или семиотична фигура, то вие не сте истински малоумник, а напротив, малуомник истински сте вие. Би било добре, ако се опитате да се образовате, а също да четете повече и да мислите по-добре.

 

-         Ако сте заградили половината отговори с каквато и да било геометрична фигура не е достатъчно само да четете, да се образовате и да мислите повече.  Ще трябва и да се лекувате.

 

 

-         Ако сте заградили или задраскали повече от половината отговори, то не е нужно да мислите, защото не можете. И не е необходимо и да се лекувате, защото никакво лечение няма да ви помогне.

 

-         Ако сте заградили всички отговори с кръстче, квадратче, или някоя друг семиотична фигура, то вие сте Искра Фидосова, а това е неспасяемо.

 

-  Ако не знаете какво е семиотична фигура, то вие сте или Цветан Цветанов, или Бойко Борисов, а това е непоправимо.

 

- Ако не сте заградили и ако не сте задраскали нито един отговор , то вие ще се досетите какво означават думите на един депутат от ГЕРБ, казани по повод Венета Марковска :

         …"Няма министър, който да не се е докоснал до нея и тя като административен съдия да не му е решавала проблемите".

 

Иво БеровГ

Още статии от този автор