unsupported

 

ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА

с Иво Беров

659 Посещения

Какво точно изчукват Кючуков, Чуков и сие

Интересни Времена

Какво точно изчукват Кючуков, Чуков и сие

 

29177100 1716976888361943 8252352520471445504 o

 


Христо Слави Рачев


Разполагаме с доста генерали. Различни по ръст, темперамент и подготовка. Време беше да се появи един, който да изпълва със съдържание това висше офицерско звание. Професор д-р Тодор Димитров Тагарев. Отличен военен стратег с открита и категорична проевропейска позиция и стоманено жило в характера. Щом го видях прочетох кой е Тагарев и веднага изправих рамене. Правителството ни поднася изненада след изненада. Николай Денков, прибавя авторитет след всеки изминал ден. Ще кажете, не е балкански юнак, няма корпулетен вид, не хваща око, но изглежда този учен, е от тихите дисциплинирани умове. Зад тихия говор е стаена воля за системно преследване на цел. До тук, повече от добре. Зеленски пристигна, червенотиквениците и фашизоидите получиха зелена цианоза /син цвят от гр./, характерна е при сърдечна недостатъчност и някои умствени разстройства. Корнелия и българския намусен Мусолини, познат като събирач на всякакви дребни монети, стават все по-нелепи в безогледните си лъжи. Забележителен и окончателен провал претърпя президентът Радев. В тезата му няма нито една очевидност. Здравият разсъдък се бунтува. Опитва се да префасонира старата максима “Ако искаш мир, готви се за война”. “Si vis pacem, para bellum” в нещо като нищо. Ами война е. И ако по време на война говориш за мир, значи си коварен предател. Махаш с бяла сополива кърпичка пред врага. Не го е казал някой български галфон, а Платон.
БНТ продължава да кани хора, които при най-нежната лустрация, веднага ще изчезнат. Любомир Кючуков, Боян Чуков, Валерий Тодоров... Поли Златарева мисли, че води смислен разговор. С такива разговор не става. Кючуков и Чуков изчукват, дооформят и лъскат с пуцинг тезите на Митрофанова и Радев. Левите не спират да ехолалят хорово и си самовнушават, че са ловки, и обиграни. Отивате в аналите момчета.

Силно впечатление ми направиха изкуствените челюсти на Кючуков. При всяка гласна буква приликата с говорещ череп не ми позволи да преживея естествения гняв от калпавата имитация на умен политически анализ. Какъв провал на българското зъболечение и тайни служби. С такава нахална лицева експресия отдавна са станали явни, тропат с кастанетите усещайки края на системното си вредителство. Очаквам, че скоро ще им посочат вратата и вместо народен съд, по техните представи, ще ги изпратят да си копаят малините с максимално високи пенсии. Благородно творение е демокрацията. Трябва да признаем, че Зеленски е свястно момче. Никой не може да си представи какъв чудовищен товар носи. Никой.

Още статии от този автор

Коментари