unsupported

 

ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА

с Иво Беров

4534 Посещения

новогодишен тест

Интересни Времена

               Оня ден бЕх на филхармонията

                      

 

                         / Новогодишен тест - загадка/

 

Загадката – тест, която ви предлагаме има само един въпрос :  Кому принадлежи следното признание :

 „ Оня ден бЕх на филхармонията, имаше много хубав концерт. Но на първия антракт си тръгнах, щото играеха и Челси – Тотнъм „

 

    Моля, изберете един от следните възможни отговори :

1.     Това го е казал някой селски простак, случайно женен за софиянка и  натирен зорлем от жена си да отиде на художествена проява.

2.     Казал  го е някой градски простак, случайно женен за образована жена и натирен зорлем от жена си да отиде на художествена проява.

3.     Казал го е някой готин пич, случайно попаднал на някаква си филхармония, но успял навреме да се изсули, за да гледа големия мач.

4.     Казал го е министър – председателят на република България.

 

 Отговор на загадката – тест.

-         Ако сте избрали отговор номер 1 или 2 , то вие сте умен и образован човек,  но за съжаление стоите далеч от българския политически живот. .

-         Ако сте избрали отговор номер 3, вие сте някой селски или градски простак, който смята, че Бойко Борисов е голяма работа и че води страната в правилна посока.

-         Поздравяваме ви, ако сте избрали отговор номер 4,  защото това е верният отговор. Вие сте умен и образован човек, разбирате българския политически живот и знаете защо България никога няма да излезе от кризата. Пожелаваме ви здраве и късмет през Новата година. Не се отчайвайте, а ходете на филхармонията и знайте, че дори Бойко не е вечен.

 bc

Още статии от този автор