unsupported

 

ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА

с Иво Беров

1787 Посещения

Петдесетте нюанса на подколонието

Иво Беров

Петдесетте нюанса на подколонието

 

Сценарий за пиеса на, радостните ужаси, възторжената печал, бездънните висини, смъртоносната жизненост, безкрайната ограниченост и ограничените безпределия. Забранен за лица и задници над и под шестнадесет години.

Сценарият е написан от сценариста на култовия сериал " Бойко Борисов и хамама на обречените", а не от сценаристите.


Положителни герои в постановката:
- мила руса садистка
- умна руса журналистка, водеща на сутрешен блок
- самоотвержени служители на реда
- строг, но справедлив прокурор
- всички селяните и граждани на Тутраканската селищна система.


Отрицателни герои:
- канадски селяни и граждани.
- противен противоконституционен министър с разни дипломи, който обаче не е конституционен.
- различни видове соросоиди, отцеругатели, майцепродавци , анархокомунисти, розови фашисти и джендъри.
- Прокопиев или Прокофиев по избор, може и двамата.


Драматично-противоречиво-вълнуващо - сърцераздирателни герои:
- Слави Трифонов


Начало 


Завесата се вдига за да покаже задкулисието, след което задкулисието се вдига за да покаже подколонието. Подколонието пълно с колони. Зад една от тях излиза мила руса садистка в униформа. Тя носи каска, кубинки, конска опашка, бичове, палки, камшици, клещи, едно менгеме и автоматичен трион за подрязване на крайници. С появята й Кукубенд засвирва евъргрийнското неувяхващо парче : " Излезе Радка, мисирката на Батка, да си подруса косата руса, че като се хвана за пАлката, пАлката , давай сега мАлката, мАлката.
Припев - ох са, ох са, ох са.
Публиката започва оживено да ръкопляска, част от нея започва оживено да ръкоблуди.


След положителната садистка изпод колонието излиза отряд спретнати, напети и опрятни служители на реда. Върху униформите си те носят лепенки с надпис " Ще ти спукамъ Ъза" и " Е сега те утепАх". Напетите и опрятни служители на реда проявяввяват похвално себеотрицание, защото пренебрегват всички пречки и опасности и с риск да си навлекат безпокойства довличат до русата садистка един подъл извратеняк - анархофашист и розов комунист, завършил чужди университети, най-вероятно с парите на Сорос.


С пленителна усмивка садистката започва да му нанася заслужени ритници и тупаници, докато публиката бурно ръкопляска /част от нея бурно ръкоблуди/


Слави Трифонов поглежда мрачно от един телевизор и иска да изчегърта садистката, но не го прави, защото не може да състави правителство по вина на всички, освен на Слави Трифонов "


- Ти си човек на Прокофиев, признай си ! - вика садистката на соросоидният майцепродавец и обхваната от благороден гняв продължава добросъвестно да му нанася да му нанася заслужени ритници и различни видове заслужени удари. Вместо обаче да се разкае и да признае позорните си зависимости, коварният анархокомунист злабно се гърчи под ботушите и мълчи, явно следвайки препоръките и наставленията на Сорос.
- Не съм човек на Прокофиеф, но го обичам - прзнава най-накрая отцеругателят, след като получава 108 ритника, 128 удара с бич, 42 юмрука и 385 шамара.
" Призна си, призна си ! Нашата го респектира !" - ликува отрядът самоотвержени служителите на реда, обхванат от чувство на дълбоко удовлетворение и гражданско подсъзнание.


Част от публиката ръкоблуди, другата част също, останалите ръкопляскат.


Към прелестната руска садистка приближава умна и руса водеща на сутрешен блок с микрофон в ръка, за да й зададе умните си въпроси, докато оркестърът на Слави Трифонов свири вечнозеления неувяхващ евъргрийн: "Че като се фана за микрофона оп-са, оп-са, оп-са"


- Какви мисли и чувства изпитвате след успешното изпълнение на служебния си дълг ? - пита умно русата водеща.
- Изпитвам благородни мисли и чувства на заслужено удовлетворение, защото изпълних служебния си дълг.
- На какво се дължи успехът ви ? .
- Успехът ми се дължи на това, че успях да приложа натрупаните досега знания и опит и не се отказах от боя, тоест от борбата за справедливост, като дадох всичко от себе си. Другото което е, е че работих успешно в екип заедно със самоотвлежените ми колеги от Гестапоб, тоест от Гедебоп, ДАНС и МИМАНС.
- Какви са бъдещите ви планове.
- Имам няколко проекта за защита на общественото мнение чрез нанасяне леки и нежки телесни повреди на анархокомунистите и розовите фашисти, които най-после трябва да си признаят, че са отцеругатели, майцепродавци, извратеняци и грантаджии на Сорос. Смятам също да събера пари, за да си купя чисто нова диплома на правистка и в нетолкова далечно бъдеще да стана Главна прокурорка на република България.
- Какво бихте казали на вашите почитатели - садисти, садистки и обикновени граждани.
- Бих им казала : "Бъдете такива каквито сте и следвайте мечтите си".
- Позволете да ви целуна от името на нашите уважаеми зрители и на благодарната ни общественост - казва развълнуваната умна водеща, след което двете се целуват, държейки се за микрофона.

Част от публиката иска да изръкопляска, но не може, защото ръкоблуди, другата част ръкоблуди и затова не може да изръкопляска. Сценаристита на Слави искат да ги мандахерцат, но не могат, защото са заети писане на политически сценарии, а Слави Трифонов иска да ги изчегърта и двете, но няма как, защото не може да състави правителство по вина на всички други, освен на Слави Трифонов.


Пуснат временно на свобода след гаранция платена от Сорос, подлият отцеругателски родоотстъпник се оплаква на съда в Хага, на Съвета на Еворапа, на Хелзинският комитет, на Венецианската Комисия и на Арменския поп с нелепия довод, че не само той, а всички истински любители на класиката уж били слушали Прокопиеф. Като чува оправданията му Кукубенда на Слави Трифонов засвирва неувяхващата евъргрийнска песен "Ех, тая класика, Моцарт и Бизе, колко хубаво вървят с вино и мезе".


В това време под влиянието на господ бог главният прокурор на републиката Иван Гешев образува досъдебно произвоство срещу всички анархокомунисти, розови фашисти, джендъри, соросоиди и граждани с двойно гражданство, като ги обвинява, че с жестока саморазправа, нечуван терор и кървави метежи искат незаконно да свалят законното правителство. От своя страна началникът на полицията провежда вътрешно разследване, което установявава, че въпреки заслугите си към общото благо и несъмнения си професионализъм, русата садистка е понадвишила донякъде правомощията си, като при изпълнение на служебните си задължения е употребила не чак толкова правомерно едно менгеме и автоматична машина за подрязване на крайници. За тази си простъпка тя е наказана със строга забележока и временна забрана за измъчване на дипломирани в чужбина извратеняци.
Прокурорът Гешев узнава за наказанието и от чувство на съпричастие и справедливост я привлича в личната си охрана, като я прави строга господарка с петорно по-голяма заплата и задължение за скорошно купуване на диплома за правист. Строгата господарка му засвидетелства благодарността си си по своя си строг начин, а публиката се чуди да ръкоблуди или да не ръкоблуди. Слави Трифонов иска да чегърта, но няма желание.


Неочаквано арменският поп изказва възмутителното предположение, че подсъдимият е имал предвид композитора Прокофиев, а не богаташа Прокопиев, но предположението му е отхвърлено като възмутително, а освен това иревелантно, или ирелевантно, каквото и да означава това, а също и защото е некомпетентен.


Народното събрание пък прави КУР - Комисия за Установяване на Реалността и прави запитване към конституционният съд дали Прокопиев наиистина е Прокофиев, или е по-скоро обратното.


Докато конституционният съд заседава Кукубенд свири "танц на лебедите" от "Лебедово езеро", на Прокопиев или Прокофиев, но този вид музика срива рейтинга на Слави Трифонов със 130 процента. Това кара хората на Слави тутакси да поправят грежката си извирват най-новия новия вечнозелен евъргрийнски хит " Много ни е близка русата садистка, може да натиска когото си поиска, хем и да се киска като го натиска, че като записка по микрофона, тая яка миска оп - са, оп-са ! След изпълнението рейтингът на Трифонов се вдига с колкото си искате.


С това постановката свършва, задкулисието се скрива зад кулисите, подколонието се скрива под колоните, остава на открито само Тутраканската селищна система, която бурно ръкопляска, докато публиката ръкоблуди за да свърши накрая и тя.


Гледайте и следваща серия на Петдесет нюанса подколоние, за да видите как Бойко Борисов се връща на бяла джипка, Корнелия Нинова се връща на червена кобила, Слави Трифонов се връща на едно Ферари с цвят червен, Пропопиев чака на Буджака, а Прокофиев се обръща в гроба.

Още статии от този автор

Коментари