unsupported

 

ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА

с Иво Беров

5581 Посещения

предсказания

Интересни Времена

                            Ще оцелеем, ще видим

       / 14 предсказания за новата 2012 година /

 

 

v

 

-         Още в началото на годината Бареков ще каже една голяма простотия по една телевизия. От тази телевизия ще го изгонят, но той ще отиде в друга, където ще каже още по-голяма простотия.

 

 

-         Всички, които имат профил във фейсбук още първата седмица на новата годината ще получат покани за Фармвил.

 

-         Бойко Борисов ще сключи сделката за Белене. На руснаците ще каже, че тук е поел ангажимент и си го изпълнява. На българите, които не одобряват сделката ще каже, че за нея е виновно предишното правителство, защото е взело заем 500 милиона лева от Париба за строежа на Белене.

 

 

-         Към края на месец април ще зейнат дупки по околовръстното и по магистрала Люлин. Бойко Борисов ще каже, че дупките се дължат на лошия асфалт, поставен от близки до Костов и БСП фирми.

 

-         Българският национален отбор по футбол ще изгуби от отбора на Тохао ронго-ронго, Долна Каледония.

 

 

-         През 2012 година няма да ни приемат в Шенген. Премиерът ще обяви това за голям успех на България и правителството й. Ако по някаква случайност ни приемат в Шенген, той ще обяви това за голям успех на България и правителството й.

 

-         През юни месец министър Симеон Дянков ще каже, че благодарение на взетите от правителството мерки България вече е излязла от кризата.

 

-   Бойко Борисов ще отиде на Филхармония и този път ще издържи до края на концерта, освен ако някъде няма мач. В знак на благодарност съюзът на българските композитори ще го удостои със званието почетен композитор на Републиката и доживотен маестро.

 

 

 - Алексей Петров ще бъде осъден, а главния и заместник - главния редактор на вестник Галерия ще бъдат сменени. Съвсем изненадващо за доста хора предишният вестник Галерия и предишните му журналисти ще започнат да липсват на доста хора.

 

-  Новата заместник-министърка на правосъдието Деница Петкова ще забърка много големи каши и всички ще разберат, че измисленият Бургаски Свободен Университет дава измислени дипломи на измислени хора, а пък Бойко ги назначава.

 

-  Партията на Меглена Кунева ще увеличи влиянието си и ще привлече много кариеристи.

 

-    През месец септември министър Симеон Дянков, ще обяви, че благодарение на взетите от правителството мерки до края на годината България ще излезе от кризата.

 

-        В началото на октомври, без никой да разбере, хората на Путин ще намерят начин да се отблагодарят на Бойко Борисов за сделката с атомната централа Белене.

 

-         В края на месец октомври една офшорна фирма на едни острови в Тихия океан неочаквано ще забогатее с няколко десетки милиона долара.  

 

 

 

 

 

Още статии от този автор