unsupported

 

ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА

с Иво Беров

780 Посещения

Фекално пропа-гадни лъжи

Интересни Времена

Фекално пропа-гадни лъжи

 

29177100 1716976888361943 8252352520471445504 o
Христо Слави Рачев


Днес изгледах няколко изключително токсични новини и видеа в напълно необясним пристъп на мазохизъм. Човек понякога има нужда да се подложи на това изтезание да види има ли дъно под него. Докъде може да се стигне в пропагандната истерия. Охранен певец от лигата на Йосиф Кобзон ревеше с мощен глас срещу група ветерани от войната. Напълно дементирали, глухи с левостранни лицеви парези, катаракта на очите, гледаха с аутични лица, разпасалия се певец. Фалшивият военен патос и ледените погледи на грохналите ветерани, проблясващите гроздове от медали и военни отличия е среда, в която се навъди един 140 милионен народ. Това кафяво гниене взе да обхваща и доста народи по света. Хора с чувствителен слух за фалшива радост и непоносим севернокорейски възторг улавят веднага фалша в изпълненията на Киркор Киркоров, Кобзон, Ирина Чмихова, Михаил Белчев и доста позабравени естрадни изпълнители. Позагледах с нарастваща погнуса и телевизия Алфа, СКАТ, Българска свободна телевизия /БСП/, усещането е, за мощни центрофугиращи помпи, които заливат ефира с фекално пропа-гадни лъжи. БНТ не пропусна тъпоносните ракети от парада в Москва, хляб за повече от два милиона недоразвити български тикви, да хълцат пред руската военна мощ. На парад, подредена, лъсната и внушителна - на истинска война - неефективна. Както социализма, това световно доказано недосче. Ей, не стихва да ечи в главите на една трета от населението, осемдесетгодишната хвалба за предимствата на социалистическия строй пред западните демокрации. Абе кара зелки в Мерцедес и продължава да ломоти, как…. едно време било… БНТ окастри освиркването на Митрофанова, а беше истинска музика. Кога ли от нюзрума ще изхвърлят тия фризьори и ондулатори. За финал БТВ в централни новини взе та ни поднесе, гост Валери Тодоров, един от най-нахалните агитатори, който извършва ежедневни шатъли по цялата информативно-канализационна мрежа да агитира за руската политика, ловко в стил Примаков, представена като български интерес. По кабеларките арогантно, по БТВ перфидно, но пробута всичките лъжи възложени на руската агентура у нас. За десерт, реване - идва от рева, обилно полято със сироп - калпавото копие на Хрушчов квичащият Симов, беше поканил един глинен човек, който рецитираше плакати от ранния соц, когато един ляв реши да бъде тъп, резултатът е, амоняк в носа, неизбежно скъсяване живота на зрителя и спорадична емиграция. С лявото око четеше от листовете, с дясното имитираше свободно говорене. Девети май не е ден на победата, а ден на интензивно изпомпване и изхвърляне на фекално пропагандни седименти, вдигане в атака на застарялото комунизирано дъно. Тинята залива всички ни, люти на очите и ума, ритаме полузадушени - една трета от народа е издавен или издивял.
От преизподнята на посткомунистическата държава България има два изхода. През канализацията, омацани от собствените си лайна. Другият, през възстановена правосъдна система.
Арест, съд и дълго време за размисъл по килиите на отровителите на съвременна България. Падне ли първата плочка Путин, гледай какво става. Ще се повалят един друг, Лавров ще отхапе главата на Шойгу, Шойгу на Нарышкин и т.н. Мумията, ленинска ще оживее и ще размахва ръце, като буйстващ луд, преди да му хвръкне главата, ще изкхриака: Есть такая пхартия…Така е, като не можеш да произнасяш “р”, ще казваш кув, вместо правилно изписаната древна дума кур.

Още статии от този автор

Коментари