unsupported

 

ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА

с Иво Беров

10548 Посещения

Условия за ползване

Administrator

За да можете да ползвате услугите на това Интернет място (наричан по-долу Уебсайт) Вие трябва да ни предоставите определена информация. Ето защо е необходимо да се запознаете с условията за използването на услугите, предоставяни от сайта. Натискайки бутона "Регистрирайте се" и/или отбелязвайки "Съгласен съм с условията за ползване" Вие се регистрирате като потребители с условието, че разбирате и сте изцяло запознати с това споразумение, както и че задължително ще бъде спазено от ваша страна при ползването на услугите на Уебсайта.

Вие ползвате услугите на Уебсайта АНОНИМНО, т.е НЕ е необходимо да предоставяте Вашето име, презиме и фамилия, както и други данни, с изключение на случаите, когато се извършва плащане. Достъп до Вашият профил имате само вие, след въведено потребителско име и парола. Данните, които въвеждате не се показват на трети лица. Съгласно закона, информацията, която ни предоставяте е надеждно защитена. Чрез това изявление Вие изразявате желанието си да ни дадете необходимата за ползването от Вас на услугите в Уебсайта информация, като попълните формата за регистрация. Вие се съгласявате да ползвате услугите на Уебсайта съобразно условията в това споразумение.

Регистрация

Всеки потребител на Уебсайта трябва да се регистрира, като попълни регистрационната форма, където попълва исканата информация. При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна и вярна информация.

Ние използваме въведената информация, за да Ви предоставим нашите услуги, като в никакъв случай ние няма да я предадем на трета страна, с изключение на случаите, предвидени от закона. Съгласявате се част от информацията да бъде използвана за маркетингови и статистически цели от Уебсайта, което означава и получаването на информация и новини от Уебсайта на e-mail адреса, попълнен при регистрацията. При регистрирането Вие въвеждате потребителско име и парола, като сте изцяло отговорни за тяхното съхраняване, ползване или предоставяне от Вас на трета страна. Ако имате съмнения за това, че Вашата регистрация се използва от трета страна без Ваше разрешение може да промените паролата за достъп. Вие сте отговорни за поддържането на конфиденциалност на Вашето потребителско име и парола и за всички действия произтичащи от Вашата регистрация.

Права и задължения на страните

С регистрацията си Вие се съгласявате, че:
1. Имате право да направите само една регистрация за Ваше лично ползване.
2. Попълвате коректно исканата информация
3. Ще ползвате услугите на уебсайта, така както са, като Вие поемате пълната отговорност за употребата на информацията предоставена на страниците на този Уебсайт.

Ние заявяваме че:
1. Гарантираме неразпространението на данните въведени от Вас.
2. Ще развиваме услугите в този Уебсайт на база на обратната връзка, която ни давате и ще Ви предоставяме нова информация.
3. Не сме отговорни за щети, загуби или пропуснати ползи, както и за каквито и да е действия или решения взети от Вас, вследствие на прочетената информация в Уебсайта.
4. Нямаме претенции към Вас за печалби или ползи, които вие, ползвайки информацията на този уебсайт, сте извлекли лично за Вас, без да нарушавате авторските права.
5. Не гарантираме за 100 процентна полезност, пълнота и истинност на информацията, която е поместена в Уебсайта, както и няма да носим отговорност за това, че някой от потребителите се е доверил на тази информация.
6.  При взимане на важни решения, ако желаете психологически съвет или консултация, трябва да се обърнете към професионален психолог или психотерапевт.

Съдържание на Уебсайта и Авторски права
Логото и съдържанието на Уебсайта са изключителна собственост на Уебсайта и са защитени от закона за авторското право. Забранено е копирането, репродуцирането, препубликуването или разпространяването по какъвто и да е начин на съдържание от Уебсайта, без изрично писмено разрешение за това. Изключение правят всички текстове, имена на продукти, марки, символи, имена на компании, търговски обозначения и лога, които са собственост на техните законни притежатели.

Изтриване на регистрация
С цел облекчаване работата на сървъра, както и съобразно Закона за Защита на Личните Данни, регистрации, които не са ползват 6 месеца автоматично ще бъдат изтривани.

Връзки с трети страни
Уебсайтът може да съдържа линкове към други страници извън уебсайта или Интернет ресурси. Ние не контролираме съдържанието им, както и не сме отговорни за съдържанието, продуктите, услугите или информацията намираща се в тези линкове.

Ограничение на отговорност
Уебсайтът не е отговорен за случайни събития, последици или индиректни щети, свързани с функционирането или достъпа до Уебсайта.

Промени в уебсайта
Всички промени и новости, които въвеждаме, ще бъдат оповестявани чрез публикуване на Уебсайта или предоставяни по електронна поща. Ние запазваме правото си да:
1. Променяме съдържанието и условията на това споразумение по всяко време и без предварително предупреждение
2. Да променяме съдържанието на Уебсайта
3. Да премахваме линкове и информация без предварително предупреждение.