unsupported

 

ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА

с Иво Беров

5218 Посещения

Кой седи зад Цацаров

Иво Беров

 Кой седи зад Цацаров

 

Плана МъМъ /Двете мъта/ като част от плана ПъПъПъ /Трите пъта/ и като следствие на плана РъНъ за дестабилизация на България.

 

   Седи си Путин в овалния, тоест в четвъртития си кремълски кабинет, отрупан с червени плюшове и бял кавказки мрамор. / Не Путин отрупан, кабинета/. Над него виси снимка на Путин. / Не над кабинета, над Путин/. Някъде в долното чекмедже на бюрото му тайно е сгъната снимка на Ленин, а пък в още по-долното чекмедже още по-тайно е още по-сгъната снимка на Сталин.

Седи си Путин и по стар кагебейски навик замисля таен план за завладяване на Европа, света и  неговите околности. /

  Планът на Ленин /долното чекмедже/ за завладяване на всичко това чрез световна революция се е провалил. Планът на Сталин /още по-долното чекмедже / – за завладяването му чрез танкове, също се е провалил.

Мисли Путин, мисли и изведнъж в потайния му кагебейски мозък се заражда коварен план, който по-късно ще се превърна в план МъМъ като част от ПъПъПъ и като следствие на плана Рънъ за дестабилизация на България.

 „Завладяването на Европа, а после и на останалото може да стане чрез бившия сателит на Съветският съюз -  България – размишлява Путин -  За целта тази страна трябва да се превърне, както дипломатично се изрази и един руски дипломат – в руският кон на Троя, тоест троянският кон на Русия в Европа. А за това конят, тоест България, трябва да бъде енергийно зависим от Русия. Как ? Чрез АЕЦ Белене, разбира се. Бойко Борисов обаче спря строежа на Белене. Какво да се прави тогава ? / Что делать ?/

-         Дали пък да не се унищожи Бойко Борисов – пита се той и поглежда към най-долното чекмедже. „Нет человека, нет проблема”, както казваше другарят Сталин.

„ Не върви сега, обаче” – отказва се Путин от решението си и въздъхва -  И Борисов Луканов, и Политковская – много ще станат. Минаха вече онези славни времена, когато човек можеше спокойно да избива враговете си по цели купища заедно с врагините им и малките им врагчета.

-         Да се смъкне с Борисов революция… – разсъждава Путин и поглежда към по-долното чекмедже с портрета на Ленин. - Пак не става. Тия българи обърнаха революцията на някакви пишман протести. И вместо да палят Борисов, палят себе си, дураки какие-та.

 

         Изведнъж погледът на Путин попада на снимката на Путин и в потайния му в кагебейски мозък се заражда простичък и коварен кагебейски план.

Ще използвам нишката Пъ – решава си Путин - за да се заплете "Пъ Пъ"- то. Като първото „пъ” – съм разбира се аз. А второто „пъ” е… как беше: „ Наташо, Наташо ма – приньос архив” – зове  Путин секретарката си, тя му носи архива, Путин го отваря на буквата „пъ” и търси : „ Пъ, про, прокоо- прокооо – Профопиев. Прокофиев Сергей Сергеевич, капиталистически шпионин, живял в Америка, по-късно преминал на наша страна. Писал известно време и музика. Не, тоя не ни трябва. Про-про-проко- Прокопиев – български олигарх, производител на тоалетни чинии, преследван от подлогите на Бойко Борисов. Ето тоя ще ни трябва” – възкликва Путин. Това е второто „пъ”. Този Прокоф…Прокопиев е близък на сегашния президент Плевнелиев и той с „Пъ”. Ето ти ги значи„ Трите пъта” по нишката Путин- Прокопиев-Плевнелиев. По тоя нишка Прокопиев ще каже на Плевнелиев да накара главния прокурор на България… беше някакъв с „це”, да направи така, че Бойко да падне от власт без да ги сваляме с революции, да го убиваме или да го пращаме в Сибир. Ама как да го накара…

  Путин въздъхва и вика при себе си началниците на КГБ, ГРУ, ФСБ и ГУЗСББ ОВЧИ на КП за ДБ.

За сведение на невежите КГБ е руското КДС, ГРУ е руското военно разузнаване, ФСБ е Федералната Служба за Безопасност, а ГУЗСББ ОВЧИ на КП за ДБ, както всеки знае, дори и невежите е Главно Управление За Свалянето на Бойко Борисов От Власт Чрез Изработването на Коварен План  за Дестабилизация на България.

Путин, началниците на всички тайни, федерални и разузнавателни служби, включително ГУЗСББ ОВЧИ за ДБ се събират и след едномесечно обмисляне на коварни козни и тайни попълзновения съставят следния простичък и лесно изпълним план за свалянето на Бойко Борисов от власт и дестабилизация на държавата България :

 След неуспешните протести на разни протестиращи / да се смъмри КГБ за лошо изпълнена задача/ Главното Разузнавателно Управление и ФСБ да се свържат незабавно с Иво Прокопиев, като му възложат да влезе във връзка с президента на България Росен Плевнелиев, а президентът Плевнелиев от своя страна чрез влиянието и връзките си да намери подходящите начини за въздействие върху главния прокурор на България / един с”цъ” беше, да се види в архива кой точно/, като същият / тоя с „ц”-то /бъде принуден да подхване разследване срещу българския вътрешен министър /един с две „цъ”беше, да се провери в архива кой точно/ за незаконно подслушване, като се има предвид, че същият / с двете, не с едното „цъ”/ е приятел на премиера Бойко Борисов. Едновременно с това служител на КГБ да накара някой провален министър от правителството, примерно земеделския такъв да подслуша чрез специални устройства своя началник във вилата му в Банкя или в тоалетната му, там най-вече. Ако откаже да сътрудничи доброволно да бъде принуден чрез изнудване или в краен случай чрез подкуп. Да бъде използвано обстоятелството, че същият /май се казвал Мирослав Найденов, да се провери в архива / е имал любовница, на която бил дал стотици хиляди за направа на сайт. Същият да бъде заплашен, че ще бъде докладвано за тази любовница на съпругата му, а на журналистите ще бъде съобщено и за сайта/. Едновременно с това на новоучредената тайна служба ГУЗСББ ОВЧИ за ДБ /Главно Управление За Свалянето на Бойко Борисов От Власт Чрез Изработването на Коварен План  за Дестабилизация на България / се възлага да отвори фирма за печатане на бюлетини, да спечели държавна поръчка за печатането им и да отпечата 300 – 400 хиляди бюлетини в повече, като в последствие допечатката бъде разкрита точно един ден преди изборите и чрез подкупване на всички български медии да се хвърли вината за отпечатването й върху Бойко Борисов за да се променят изборните нагласи така, че хората де се разколебаят и да не гласуват за него, за да не може той да състави правителство, а да го съставят социалистите, атакистите и депесарите, които в последствие да подновят строежа на АЕЦ Белене, за да стане България енергийно зависима от Русия, да се превърне в троянски кон на Русия в Европа, като по този начин накрая се пристъпи и към завладяването на гореспоменатия континент, а в един по-късен етап и на останалия свят.

-         Какъв ясен, прост, разбираем, навременен, забележителен и блестящ план – възкликват всички ръководители на всички тайни служби след като Путин надлежно им го прочита в завършен вид, като им го свежда по този начин до знанието.  

-         Само дето не разбирам какво означава съкращението ММ в началото на плана - обажда се началникът на ГРУ / Главно Разузнавателно Управление/.

-         Ама че си прост ! / какой тъй дурак !/, да се чуди човек как си успял да вербуваш Костов – възкликват шефовете на останалите тайни служби – и най-глупавите ще се досетят, че ММ е Мая Манолова, която точно в деня преди изборите ще докладва на прокуратурата, че има напечатани 350 000 излишни бюлетини.

-         Верно бе, как можах да не се досетя, какой я дурак, как съм успял да вербувам човек като Костов да се чуди човек – плеска се по челото началникът на ГРУ в следствие на което върху челото му завинаги остава белег подобно на Горбачовския.

Българското общество може да си обясни по два начина поведението на  Главния прокурор на България Цацаров, който захвана разследване срещу Цветанов и поиска имунитета му.

Първото обяснение е ясно, просто, разбираемо и лесно за възприемане. Поведението на Цацаров е следствие на Плана ММ /Двете мъта/ като част от плана ПъПъПъ /Трите пъта/ и плана РъНъ за дестабилизация на България, разработен от Путин, КГБ, ГРУ и новоучредената тайна служба ГУЗСББ ОВЧИ за ДБ. Ако все пак сте недостатъчно проницателни и виждате в този план нещо мътно, неясно, изкуствено, нагласено, измислено, скалъпено, разместено или невъзможно, то попитайте Едвин Сугарев за какво иде реч, той тутакси ще всичко ще ви обясни и всичко ще ви намести.

Има и едно второ обяснение за поведението на Цацаров. То е, че тоя човек просто е решил да си свърши работата за която е избран и за която му се плаща.

В това второ обяснение, обаче – всеки българин ще ви го каже –има нещо много изкуствено, неубедително, съмнително, мътно, подозрително и направо невъзможно

Затова българското общество като цяло отхвърля това второ обяснение и очаква в най-скоро време да се разкрие кой точно седи зад Цацаров и какво точно цели Цацаров  като си върши работата за която е избран и за която му се плаща.

Послепис : Не обясняваме какво означава съкращението РъНъ, защото в България и децата знаят, а най-вече онези, които очакват от Сидеров да направи минималната заплата 1000 лева, че това е планът Ран Ът за унищожаването на България, разработен от еврейските цитадели САЩ, Израел, Англия и Европа и прокаран в България чрез Луканов, Костов и всички останали национални предатели.

 

 

Още статии от този автор