unsupported

 

ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА

с Иво Беров

1359 Посещения

гопак

Интересни Времена

                                                                                                                      Гопак

 

 29177100 1716976888361943 8252352520471445504 o

 

    Христо Слави Рачев

       

        Да се гневим на македонците, че са фалшифицирали историята си, точно ние. Къмон. Вижте нашите издатели и автори на новите учебници по история, отговорните в Министерството на образованието, които са пропуснали подло истинските причини за съсипването на България. Няма защо да се чудим, че израстват тъпири, а останалите бягат като опърлени вън от страната. Тази пасмина заслужава арест, съвсем не заради убежденията си, а заради слугуването на чужди интереси във вреда на България. Само след десетина години никой няма да знае за зловредната роля на БКП, трите фалита на България, как СССР източи златния ни резерв, как издържахме окупационната им армия три години. Концентрационните лагери сякаш не са съществували. Унищожаването на вярата у българина. В написаните учебници са укрити, като маловажни броя на жертвите след Девети септември 1944г. Корекомите, херметично затворената ни страна, откритите листове. Нищо такова не е имало. Няма бе другари.

За да се стигне до великото откритие, че Тодор Живков се е грижил за народа! Написано е. Тандемът Евгения Калинова и Искра Баева, и двете професорки от Софийския университет са сътворили тази гнусна манипулация.

Виждам как ръкопляскат мумифицираните Дърева и Пиргова, цялото платено и неплатено войнство от русофили, а това означава само едно - всички българомразещи събрани под един флаг - полезни идиоти. На крак о парии и презрени, да съсипем България, като се прицелим в ума и паметта на младите хора, да подготвим почвата за поредна инвазия на Русия, по всички фронтове, въздух, земя, чрез туризъм, газ и атом и стигнем до учебниците за десети клас. Това е коварен хибриден изстрел с прицел към бъдещето. Грандиозна задача по размера и акъла на атентаторите на църквата "Света Неделя" и техните поръчители.
Към органите и разузнаването. Стига сте хъркали. Събудете се. Ако някой ви спира докладите отгоре има четвърта власт, обявете го публично. Излиза, че не сте чели Наказателния кодекс. Там има член за подривна дейност срещу републиката. Ами наврете им този член да заиграят руски пляски и танца на Хрушчов пред Сталин - гопак. Украйнско-Руски народен танц с притичване полуклек и пляскате по врата.

Още статии от този автор

Коментари