unsupported

 

ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА

с Иво Беров

Йехова заповяда на Ной

Интересни Времена
Йехова заповяда на Ной

Йехова заповяда на Ной 

 

 

Христо Слави Рачев

 

Всеки има право на мнение за изборите в Америка. От лумпена до кабинетния анализатор. Призваните да информират правят усилия, но както винаги ние знаем, преди да сме разбрали. Наложи се да поглеждаме по-често към CNN. Медия от вида тест на Роршах. Когато надничаме в CNN, добре е да знаем, че вътре няма нищо. Декори, тъмни студия лишени от естествена хроматична светлина. Няма пространство за свободни... [Продължава..]

Eй, алооу. Съпикясайте се, бе.

Иво Беров
Eй, алооу. Съпикясайте се, бе.

Ей, алооу. Съпикясайте се, бе.

 

Ама големи неблагодарници това нашите седесари и въобще демократи. Забравиха как един комунист, така де, неокомунист, дойде в България, за да ги подкрепи, забравиха как всеотдайно му се радваха, забравиха и думите му:
"Позволете ми да кажа на всички хора в Съединените щати, Европа и навсякъде по света, където ни гледат, че това е една прекрасна страна. Елате и помогнете на България да изгради бъдещето си"
Забравиха името и длъжността на този, така де, неокомунист. Та нека им го припомним. Името на този комунист, така де, онова другото, е Клинтън. Бил Клинтън. Бил Джеферсън Клинтън.
Защо ли такъв един комунист, така де, онова другото, подкрепи преди години уж и баш демократите... [Продължава..]

Семиотика на гражданската почтеност

Интересни Времена
Семиотика на гражданската почтеност

Семиотика на гражданската почтеност

 

 

 

 

 

Христо Слави Рачев

 

 

Проф.Иван Младенов, беше поставил един въпрос, по-скоро вик от моралната пустиня, в която се озова българското общество. Въпросът беше: трябва ли да лицемерим пред лицето на смъртта по адрес на доказани негодници. Да ги балсамираме с небивалици, титли и купища лепкави прилагателни. Да рисуваме фалшиви образи и величаем до бога скромните им постижения. Във всички тоталитарни... [Продължава..]