unsupported

 

ИНТЕРЕСНИ ВРЕМЕНА

с Иво Беров

5374 Посещения

ям деца на революцията

Иво Беров

Ям деца на революцията.

/ С приложен списък на изядените деца и други зловещи списъци/

/ И по повод на едно телевизионно предаване в което се говореше как революцията била изяла децата си и как протестиращите били писали зловещи списъци/

-         Ако сегашните властници на България нямат алтернатива, то алтернативата е България да я няма.

-         Могъщ е умът им. Но не по-могъщ от омразата им.

...

Да ям деца на революцията ме подучиха синусоидните соросоиди, които произхождат от рептилите на Сириус, както си личи от наименованието им. Освен това върху ми със страшна сила тегне тъмната сянка на зловещия Костов и ме изпълва ту с омраза и хейтърство, ту с хейтърство и омраза, ту и с двете едновременно. Вероятно имам скътани пари в някоя банка на Карибите, макар нищо да не знам за това. Няма значение. Другите знаят. Ако все още не знаят ще узнаят. Защото няма начин Сорос, Костов, рептилите, кръгът Капитал или някой фондация, решила да унищожи България, да не ми плащат. Такъв е типинг поинтът, защото.

Лошото, че не знам по какъв начин ми плащат. Дано науча някой път.

Всичките тези обременености, заедно с ционизма и САЩ ме подтикнаха да съставя зловещи списъци,  които разкриват мракобесната ми същност на прикрит монархо-либарало- комуно- червенокафяв фашист, при това толераст.

Защото вече е пределно ясно, че ако съм подкрепял революцията, то не е било за друго, а за изям децата й.

И за да не остане никакво съмнение за лицемерието ми на прикрит зад либерастки шмекерии червенокафяв тоталитарист, ще се опитам да приложа списък на изядените от мен и подобните ми /Костов, Костов../  деца на революцията. А същи и на деца, които тепърва подлежат на изяждане.

И така.

Първото изядено дете на революцията за което се сещам е Емил Кошлуков. Той, горкият, толкова шествия водИ, толкоз се борИ против комунизма, пък партията му – Новото време май се казваше – така и не успя да влезе в парламента. И Кошлуков за всичките тия години  барем веднъж не стана министър-председател на България. Бадева се върна от Америка, където бе отишъл да се обучава със съдействието на неблагодарната Революция. Горкото дете…Само някакви си соросоидни хейтъри са способни да го изядат, вместо да го пожалят.

Тутакси бих го сложил на първо място в зловещия си списък, но пък и той някак не мяза на изядено дете. Загладил сне е като берковски бърдук, хили се като сцепен колец у лозе, води предавания по телевизора, кипри се, станал е фактор, влиятелен, демек, началник е също така, получава тлъста заплата, не иде някак да води в списъка на изядените от революцията деца.

Може пък Едвин Сугарев да сложим в зловещия ни списък. И той вя знамена и се борИ срещу комунизма, и той водИ в шествия и революции, пък накрая остана извън политиката. Но пък беше все пак за известно време народен представител, а и после посланик беше по далечни брегове. Построи си къща в едно софийско село, получава пари сега от една фондация, канят го по медиите за да каже колко болезнено е необходим Бойко Борисов за всенародното благо, за разлика от Костов, който е лош и въобще не необходим, твори си освен това творчеството, да е жив и здрав човекът, ама и нему не отива да бъде причислен към изядените от революцията деца.

Много ми се ще – не от друго, а от хейтърство и проклетия да включа в списъка и доктор  Николай Михайлов, ама пък и той нито е дете, нито е на революцията.

Ама ето ти един друг Михайлов – този вече съвсем подходящ. Евгени. Кинорежисьорът. Него революцията наистина изяде. Направи го велик депутат, даде му възможност да снима велик филм и да раздържави Киноцентъра, не че се е облажил от това, в никакъв случай, ама после революцията го забрави и дълго време никой не се сещаше за него. Едва напоследък започнаха пак да го канят по медиите, та и той да обяснява колко десен е Бойко Борисов – Боко Тиквата и как същата, тоест същият нямал алтернатива, нямало с какво да бъде заместен, /заместена/ тоест. Но не успя нито втори велик филм да направи, нито още един киноцентър да раздържави – не че щеше да се облажи от това, в никакъв случай, ама горкото дете, изяде го революцията.

И така. Приложение първо.

Зловещ списък на изядените от революцията деца.

Първи – Евгени Михайлов. Втори – Велислава Дърева. Не за друго, ами за равновесие. Толкоз засега. За други не се сещам.

Но призовавам всички прикрити и неприкрити лъжливи демократи да пратят своите предложения, за да се получи един наистина страшен и зловещ списък, който да стряска, плаши, възмущава, безпокои, тормози и н най-вече страхува крехките, чувствителни, любящи и състрадателни души и душици на всички антипротестъри.

...

Добре. Нека оставим шегите. Съставянето на списък от хора, които не подкрепят протестите е дело глупаво, неуместно, недалновидно, укоримо и не съдейства за успеха на протеста, тъкмо обратното.

Но пресиления отклик срещу един такъв списък, съставен от някой си там, отклик стигащ едва ли не до плач, вой, ропот, стенания, клетви  и съдбовно тежки умозаключения издава едно вероятно неосъзнато състояние, което би могло да бъде обозначено с една единствена дума.

Гузност.

Добре де, съгласни са да не подкрепят протеста, но не са съгласни да влязат в списък на хора, които не подкрепят протеста. Що тъй бе, съгласни, ама иначе несъгласни ? А, да. Щото списъка е нещо лошо, зловещо, комунистическо и фашистко. Ами тогава списъкът на хора, които подкрепят протеста какво е ? Сигурно този списък / не разправяйте, че няма такъв/ е нещо добро и демократично. Той разобличава синусоидните соросоиди, подкупени от САЩ и ционизма, попаднали под влияние на рептилите, които все още не могат да се измъкнат от черната сянка на зловещия Костов.

...

Така и така се набухахме из мрачните дебри на злокобните списъци, що да не съставим и  още един зловещ списък, рожба на неприкрито хейтърство и прикрито тоталитаристко мислене / поръсено с либерастки отклонения за прикритие.../

Списък на ония политици, политолози, социолози, кинолози, обществени деятели и най-вече журналисти, които намериха хранилка при това или онова олигархично кръгче и които повече или по – малко осъзнато, повече или по-малко настървено, повече или по-малко явно, с повече или по-малко срам и притеснение, но в повечето случаи без никакъв срам и без никакво притеснение започнаха да обслужват олигархията.

И на първо място в този списък е...

Добре де, добре де, няма. Ама няяме бе, мойто момиче, майтапя се бе. Недей да плачеш, оо-оо ! Искаш ли сладолед. Ти си едно много добро, много мило, много чувствително, много нежно, много надарено, много достойно момиченце, а ония там са едни гадни фашизоидни хейтъри, ей сега ще дойде чичко Михайлов, ще ги разобличи всичките и ще им даде да разберат...

Защото нали, да обслужваш олигархията не е чак толкова лошо. То си е нещо естествено и неизбежно. То си е в реда на нещата.

Но да влезеш в списък на хора, които обслужват олигархията, това вече е лошо. То не е в реда на нещата. То е нещо неестествено и не бива да се допуска. В продължение на месеци да изливаш безпокойствата си, подозренията си и подлата си, защото прикрита зад уж интелектуалска чувствителност омраза към младежите е нещо разбираемо и естествено. Но да влезеш в списък на хората, които изливат безпокойствата, подозренията и подлата си, защото прикрита зад уж интелектуалска чувствителност омраза към младежите, обслужвайки властниците – това вече е неестествено, страшно, укоримо и всички като един трябва да рипнем и да почнем да се разграничаваме, да се тюхкаме, да вопием и да ви защитаваме, за да докажем, че сме истински демократи.

Ами от кого да ви защитаваме, бе хубавци и хубавици. Не вие сте жертвите. Вашата полиция ви пази. Полицията ще запира младежите, не вас. На вас сегашното положение ви е изгодно.  Вие сте звено на олигархията. Брънка. Брънчица. Нейни колелета и колелца. И тя ще ви  погали по умните главички. И парички ще има допълнително в края на месеца и бонуси /кьораво/ около Коледа също ще ви даде, така че не ми пробутвайте лицемерното си реване. Ако обичате, плийз, моля.

...

И още един списък. Истински, без майтап.

Списък на хора, които несъзнателно /абе дали пък чак толкова несъзнателно/ направиха огромна и неочаквана услуга на олигархията. На сегашните властници. Които затвърдиха и защитиха сегашното гнусно състояние на обществото ни.

Хора, които обявиха, че Борисов, Станишев, Доган, Пеевски, Бисеров и цялата тази сбирщина / прослойка, класа, сган/ нямала била алтернатива.

Хора, които не могат да провидят в Реформаторския блок каквато и да било възможност за промяна, например, защото в него им се привиждат остатъци от сянката на омразния им Костов / иначе те не са хейтъри и Омрази, моля ви се, как щяло.../.

На такива бива да се рече : Ако сегашните властници на България нямат алтернатива, то алтернативата е България да я няма.

Не че ще се съгласят. Нито че ще размислят. Не че нямат могъщ ум. Могъщ е умът им. Но не по-могъщ от омразата им.

И все пак кои са те. Кои влизат в този зловещия списък.

Те, обслужващите олигархията съзнателно или несъзнателно, волно или неволно, са много. Те са стотици, хиляди, а вероятно и стотици хиляди. Но действията на това мнозинство са очаквани.

Този, който направи огромна и неочаквана услуга на сегашните властници, обявявайки, че те нямали били алтернатива засега е само един.

Той е първи в списъка. Доктор Николай Михайлов се казва. Други засега няма. Но няма начин да не се появят – така е по българско.

Хайде сега изприпкайте по медиите, за да се  оплачете, че  хора на Сорос, на рептилите, на Сириус, на САЩ, и на –О шок !  – О, страх ! , О ужас ! – на злокобния Костов - съставят нов зловещ списък.

Още статии от този автор